Vipsun kausarihaaste


VAUHTIPUISTON VIPSUN KAUSARIHAASTE 2024 - HAASTE SAAVUTETTU!

KAUSARIN LUNASTUS - MITEN TOIMITAAN?

Kausarihaasteeseen osallistuneet voivat lunastaa Vauhtipuiston kausikortin seuraavasti:

  1. Saat maksulinkin sähköpostiisi, muista säilyttää tosite maksusta. Se on esitettävä ensimmäisellä kerralla Vauhtipuiston lipunmyynnissä.
  2. Maksa paikan päällä Vauhtipuiston lipunmyynnissä ensimmäisen käynnin yhteydessä.
  3. lunasta kausari Vauhtipuiston verkkokaupasta. 11.6. mennessä

VOIT OSALLISTUA KAUSARIHAASTEESEEN VIELÄ 31.5. ASTI JA HANKKIA KAUSIKORTIN PUOLEEN HINTAAN TÄÄLTÄ!

.Vauhtipuiston Vipsu villiintyi kesän kynnyksellä ja laittoi kausikortit puoleen hintaan. Osallistu Vipsun kausarihaasteeseen - se kannattaa! Koko kesä kivaa Oulun omassa huvipuistossa.

Vipsu tarjoaa 3500 kappaletta kausikorttia hintaan 50€ kpl (yli 110 cm lapset) ja 40€ kpl (alle 110 cm lapset tai aikuinen). Kesän vauhdikkaimmat aktiviteetit ovat käytössä kausarilla koko tulevan kesän, jos 3500 innokasta kausarilaista tarttuu haasteeseen!

Osallistu kausarihaasteeseen - nyt on mahdollista lunastaa Vauhtipuiston kausikortti todella edullisesti - ota vaikka kaksi yhden hinnalla tai lahjaksi! Haasteeseen osallistuminen on sitova, mikäli tavoite saavutetaan.

Kausarihaaste on voimassa 31.5.2024 saakka.

Kausikortti on voimassa kauden 1.6-11.8.2024. Lisäksi kausikortilla pääsee kaupunkijunalla keskustasta Vauhtipuistoon veloituksetta.

Jos kampanja ei toteudu, niin maksua ei peritä.

Ilmoittaudu mukaan tästä 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

1. Miten osallistutaan Vauhtipuiston Vipsun kausarihaasteeseen?

Osallistuaksesi Vipsun kausikortti -kampanjaan tulee sinun ilmoittautua mukaan Vauhtipuiston kampanjasivulla. Ilmoittautumislinkin löydät Vipsun Vauhtipuiston kausikortti -kampanjan nettisivulta.

2. Onko kausikortti -kampanjaan ilmoittautuminen sitova?

Ilmoittautuminen on sitova.

3. Mistä tiedän, että ilmoittautumiseni Vauhtipuiston Vipsun kausikortti -kampanjaan on onnistunut

Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saanut vahvistusviestiä ilmoittautumisen jälkeen, tarkista roskapostikansio. Mikäli viesti ei löydy sähköposteista, ole yhteyksissä meihin sähköpostitse vipsu@vauhtipuisto.fi, niin tarkistamme varauksesi.

4. Veloitetaanko summa Vauhtipuiston Vipsun kausikortti -kampanjaan kausikortin hinta 40/50 € heti ilmoittautumisen yhteydessä?

Ei, kausikortti maksetaan vain siinä tapauksessa, jos Vauhtipuiston Vipsun kausikortti -kampanja toteutuu. Pidätämme oikeuden haastemäärän hyväksymiseen, jos haasteen tavoitemäärä on lähellä.

5. Vauhtipuiston Vipsun kausikortti -kampanjaan toteutuessa, kuinka maksan kausikorttini?

Maksusta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen maksulinkki Vauhtipuiston verkkokauppaan. Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä.

6. Veloitetaanko summa minulta, vaikka kampanja ei toteutuisikaan?

Ei. Maksu veloitetaan ainoastaan siinä tapauksessa, mikäli kampanja toteutuu.

7. Tuleeko minun ostaa kausikortti normaalihintaan 80/100 € mikäli kampanja ei toteudu?

Ei. Ilmoittautumalla Vauhtipuiston Vipsun kausikortti -kampanjaan et sitoudu ostamaan kausikorttia normaalihinnalla 100€ yli 110 cm ja 80 € alle 110 cm/aikuiset.

8. Kuinka kauan Vauhtipuiston Vipsun kausikortti -kampanjaan kausikortti on voimassa?

Kausikortti on voimassa koko kesän 2024 aukioloaikoina, kausikortti voimassaolo alkaa kun se on maksettu.

9. Onko Vauhtipuiston Vipsun kausikortti -kampanjaan kausikortti henkilökohtainen?

On, kausikortit ovat henkilökohtaisia ja sen luovuttaminen eteenpäin on kielletty, kausikortin väärinkäytöstä seuraa sen välitön poistaminen.

10. Mistä tiedän, että kampanja toteutuu?

Kampanjan toteutumisesta ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla, lähetämme myös sähköpostin kampanjaan ilmoittautuneille henkilöille.

11. Mistä saan kausikortin kampanjan toteutuessa?

Saat kausikorttisi Vauhtipuiston lipunmyynnistä. Varaudu esittämään maksukuitti tai varausnumero lipunmyyntipisteessä.

12. Mitä jos kampanja ei yllä tavoitemäärään?

Kampanja ei toteudu ja maksua ei peritä, jos varattujen kausikorttien kappalemäärä ei yllä tavoitteeseen (3500 kappaletta). Vauhtipuistolla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä. Kampanja hyväksymisestä ilmoitetaan kampanjan nettisivuilla, lähetämme myös sähköpostin kampanjaan ilmoittautuneille henkilöille.

Vauhtipuistolla on oikeus halutessaan rajata kausikorttivarausten maksimäärä haluamaansa varausmäärään.

13. Olen jo ostanut kalliimman henkilökohtaisen Vauhtipuistoon, voinko kuitenkin osallistua Vauhtipuiston Vipsun kausikortti -kampanjaan?

Voit osallistua Vauhtipuiston Vipsun kausikortti -kampanjaan: Ilmoittaudu normaalisti mukaan kampanjaan kampanjasivulla. Mikäli kampanja toteutuu, maksat Vauhtipuiston Vipsun kausikortti -kampanjan kausikortin hinnan 40 / 50 € ja Vauhtipuisto hyvittää sinulle aiemmin ostamasi henkilökohtaisen ennakkohintaisen kausikortin hinnan kokonaisuudessaan.

14. Minkä ikäinen tarvitsee kausikortin?

Kaikki ketkä menevät laitteisiin. Vauhtipuiston alueelle on vapaa pääsy