Hinnasto

Ranneke alle 110 cm

20€

Ranneke yli 110 cm

26€

Ranneke aikuinen

20€

Kausikortti alle 110 cm

72€

Kausikortti yli 110 cm

92€

Kausikortti aikuinen

72€

SynttäriHuba alle 110 cm

26€

SynttäriHuba yli 110 cm

32€

Porukkapaketti: 2 aikuista + lapset -10% kokonaishinnasta


Rannekkeet

Ranneke yli 110 cm 26 €

Rannekkeella yhteensä 24 toimintoa koko päivän ajan, myös lokari-autot. Rannekkeella päristelet vaikka koko päivän! Kaupunkijuna Kompiainen sisältyy rannekkeeseen. Huomaa kolikkotoimiset pelit ja sähköautot eivät sisälly rannekkeeseen.

Ranneke alle 110 cm ja aikuiset 20 €
Rannekkeella yhteensä 24 toimintoa koko päivän ajan. Ranneke on tarkoitettu alle 110 cm lapsille sekä aikuisille. Kaupunkijuna Kompiainen sisältyy rannekkeeseen. Pituusrajoitettuihin laitteisiin ainoastaan lipullisen vanhemman seurassa.

Pituusrajoitetut laitteet 110 cm: Lokariautot, Mato Mainio, Hurja Hyrrä, Vauhtikopterit ja Vauhtikoneet.

Pituusrajoitetut laitteet 90 cm: Humppa Bumppa (vain lapsille), Tähtitorni (vain lapsille) ja Hupsut Kupit

Osta rannekkeet suoraan verkkokaupasta, tästä Verkkokauppaan!

Kausikortti

Kausikortti on voimassa 28.5.-7.8.2022. Kausikortti on henkilökohtainen ja sen luovuttaminen eteenpäin on kielletty, kausikortin väärinkäytöstä seuraa sen välitön poistaminen. Kaupunkijuna Kompiainen sisältyy kausikorttiin.  

Kertalippu

Kertalippu 5 €/kpl oikeuttaa pääsyn yhteen laitteeseen.

Synttärijuhlat Vauhtipuistossa

SynttäriHuba alle 110 cm 26 €/ hlö, SynttäriHuba yli 110 cm 32 € / hlö
Käytössänne on Kakaravaaran synttäritalo kahden tunnin ajan, Hubaranneke toimintoineen, jäähilejuoma, jäätelö ja popcornia.

Lahjakortti

Verkkokaupasta vauhdikas lahja huimapäille, lahjakortti Vauhtipuistoon!

Avustajaranneke

Yksilöllistä tukea tarvitsevan vammaisen maksavan asiakkaan avustaja pääsee maksutta avustettavan kanssa laitteisiin. Vammainen henkilö voi osoittaa avustajan tarpeensa EU:n Vammaiskortilla (jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta) tai muusta asiakirjasta tai selvityksestä.

Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut rannekkeen tai hänellä on jokin muu lipputuote. Avustajalupa voidaan pääsääntöisesti myöntää vain avustettavan henkilön yhdelle avustajalle. Avustajan tulee pääsääntöisesti olla täysi-ikäinen. Avustajan on tosiasiallisesti kyettävä toimimaan avustajana.