Ryhmät ja synttärit

Vauhtipuisto soveltuu myös ryhmille. Vauhtipuisto on oiva paikka synttärijuhliin, luokkaretkeläisille, päiväkotilaisille ja kaikille lapsille ja lapsellisille. Ja synttäripaikkana Vauhtipuisto on mitä mainioin!
Vauhtipuistossa järjestetään myös mieleenpainuvia yritysten juhlia, kuten yritysten perhepäiviä ja asiakastilaisuuksia. Yritysjuhliin onnistuu myös tarjottavaa kauttamme.

Naperopäivästä virtaa kevätkauteen, päiväkodeille ja alakoululaisille oma retki!

Vauhtipuisto on lapsille ja lapsellisille suunnattu huvipuisto aivan Oulun ydinkeskustan tuntumassa Nallikarissa. Vauhtipuisto luo mieleenpainuvia elämyksiä ja tarjoaa monenlaisia laitteita päiväkoti-ikäisille - ja miksei vähän vanhemmillekin.

Vauhtipuisto tarjoaa rauhallisen ja turvallisen ympäristön ikimuistoiselle retkelle. Alue on suunniteltu siten, että kaikki toiminnot ovat näköetäisyydellä toisistaan. Kaikki laitteet on turvallisuustestattu ja ohjeistettu. Toukokuussa Vauhtipuisto on avoinna tilauksesta ryhmille sovitusti ja viikonloppuisin auki klo 12-19. Suositeltu vierailuaika ryhmille on 2-3 tuntia.

Edullisia retkietuja

Ryhmähintana päväkodeille (min. 10 hlö) tarjoamme Hubarannekkeen 12 € /hlö/2-3h  (norm. 18/24 euroa).

Hubarannekkeella seuraavat laitteet vapaassa käytössä koko vierailunne ajan:

Superliukumäki, Jättikala, Pallotykit, Vekkulitalo, Juna, Taika-karuselli, Trampoliini, Karusellit, Huvipallo, Mato Mainio, Vauhtikopterit, Vauhtikoneet, Hupsut Kupit, Humppa Bumppa, Pieni, Hassu Paatti sekä minigolf.

Tarjous on voimassa 1.5.-21.6.2021. Ryhmien valvojat ilmaiseksi.

Joustavuutta järjestelyihin

Joustamme ryhmillenne aukioloajoissa tarpeenne mukaan. Voitte tulla silloin kuin se sopii parhaiten omaan päivärytmiinne. Kun ilmoitatte ryhmästänne etukäteen, teidän ei tarvitse huolehtia osallistujamäärän muuttumisesta. Laskutamme vain todellisen osallistujamäärän mukaan. Grillikodassa voi paistaa makkaraa tai nauttia eväistä leppoisasti istuskellen. Kahvilarakennus mahdollistaa suuremmallekin ryhmälle evästilaa pöytineen. Emme peri tilojen käytöstä mitään kuluja päiväkotiryhmiltä. Tietenkin maukasta pullaa ja tuoretta kahvia voi myös ostaa kauniista Kahvilastamme!

Varaa aika omalle ryhmällesi numerosta 040 5567533 tai varaus lomakkeella. Tervetuloa viettämään ikimuistoista retkipäivää Vauhtipuistoon!


Synttärit

Vietä ikimuistoiset synttärit Vauhtipuistossa. Synttäripakettiin sisältyy on Kakaravaaran synttäritalo, rannekkeet, jäähilejuoma, pingviini jäätelö ja popcornia. Kakaravaaran synttäritalo on käytettävissänne kahden tunnin ajan. Hinta 29€/hlö alle 110 cm 23€/hlö 

Yrityspaketit

Vauhtipuistopäivät on loistava tapa kertoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja omalle henkilöstölle, kuinka tärkeitä he ovat. Päivä Vauhtipuistossa tuottaa iloa kaikille ja muistetaan taatusti pitkään. Miten olisi uusi, unohtumaton tapa esitellä autoja, makeisia tai mitä tahansa perheille suunnattuja tuotteita? Vauhtipuistopäivä antaa uutta potkua lanseeraukseen, kun Vauhtipuisto kaikkine laitteineen valjastetaan käyttöön promootiota varten.

Yritys ja tapahtumamyynti Eventours.