Ryhmät ja synttärit

Vauhtipuisto soveltuu myös ryhmille. Vauhtipuisto on oiva paikka synttärijuhliin, luokkaretkeläisille, päiväkotilaisille ja kaikille lapsille ja lapsellisille. Ja synttäripaikkana Vauhtipuisto on mitä mainioin!
Vauhtipuistossa järjestetään myös mieleenpainuvia yritysten juhlia, kuten yritysten perhepäiviä ja asiakastilaisuuksia. Yritysjuhliin onnistuu myös tarjottavaa kauttamme.

Naperopäivästä virtaa kevätkauteen, päiväkodeille ja alakoululaisille oma retki!

Vauhtipuisto on lapsille ja lapsellisille suunnattu huvipuisto aivan Oulun ydinkeskustan tuntumassa Nallikarissa. Vauhtipuisto luo mieleenpainuvia elämyksiä ja tarjoaa monenlaisia laitteita päiväkoti-ikäisille - ja miksei vähän vanhemmillekin.

Vauhtipuisto tarjoaa rauhallisen ja turvallisen ympäristön ikimuistoiselle retkelle. Alue on suunniteltu siten, että kaikki toiminnot ovat näköetäisyydellä toisistaan. Kaikki laitteet on turvallisuustestattu ja ohjeistettu. 27. päivä toukokuuta alkaen Vauhtipuisto on avoinna tilauksesta ryhmille.. Vierailuaika ryhmille on 2-3 tuntia.

Edullisia retkietuja

Ryhmähintana päiväkodeille (min. 10 hlö) tarjoamme Hubarannekkeen 15 € /hlö/2-3h.

Hubarannekkeella seuraavat laitteet vapaassa käytössä koko vierailunne ajan:

Juna, Taika-karuselli, Eläin-karuselli, Hupipallot, Mato Mainio, Vauhtikopterit, Vauhtikoneet, Hupsut Kupit, Humppa Bumppa, Hassu Paatti, Hyrskyn Tyrsky, Hurja Hyrrä, Tähtitorni, Herra Lohikäärme sekä minigolf.

Tarjous on voimassa 27.5.-21.6.2023. Ryhmien valvojat ilmaiseksi.

Varaa aika omalle ryhmällesi numerosta +358 50 3200955 tai varaus lomakkeella. Tervetuloa viettämään ikimuistoista retkipäivää Vauhtipuistoon!


Synttärit

Vietä ikimuistoiset synttärit Vauhtipuistossa. Synttäripakettiin sisältyy rannekkeet, jäähilejuoma, Pingviini jäätelö ja popcornia. Hinta 34€/hlö alle 110 cm 28€/hlö. 

Yrityspaketit

Vauhtipuistopäivät on loistava tapa kertoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja omalle henkilöstölle, kuinka tärkeitä he ovat. Päivä Vauhtipuistossa tuottaa iloa kaikille ja muistetaan taatusti pitkään. Miten olisi uusi, unohtumaton tapa esitellä autoja, makeisia tai mitä tahansa perheille suunnattuja tuotteita? Vauhtipuistopäivä antaa uutta potkua lanseeraukseen, kun Vauhtipuisto kaikkine laitteineen valjastetaan käyttöön promootiota varten.

Yritys ja tapahtumamyynti  +358 50 3200955