Vipsu Pupun pilkkitreenit – Pilkki Open etäpilkki lähestyy

18.12.2023

Nyt on pilkkikelit kauneimmillaan ja Vipsukin tykkää käydä pilkillä. Vipsulle se saalis ei ole tärkein asia, vaan paras palkinto on hyvät eväät ja rento puuhastelu jäällä. Ja pilkkiessähän mielikin lepää ja ajatus kirkastuu. Vipsu tietää, että pilkillä pitää olla ihan hipihiljaa, että kalat eivät kuule ja mielellään sitä välimatkaakin muihin pilkkijöihin.

Vipsu päätti osallistua huomenna etäpilkkikilpailuihin, Pilkki Openiin ja Vipsu totesi, että treenattava on. Jo aamusta alkoi eväiden laitto ja pilkkivehkeiden pakkaaminen. Kisapaikaksi Vipsu otti kotilammen Vauhtipuistosta - näin ei matkakaan ole pitkä ja jos vaikka eväät loppuvat, on porkkanavarastokin lähellä.

Pilkki Openissa kisataan pisimmistä ahvenista. Ihan satavarmasti Vipsu ei tiedä, onko omassa lammessa ahvenia, mutta tärkeintä on osallistuminen ja reilu kisa. Ja jäällähän aikakin kuluu mukavasti ja posketkin saavat väriä!

Hiphei ja kairaamaan, matoa koukkuun ja pilkille! Airamista kuumaa juomaa ja evääksi porkkanaa! Toistaiseksi ei ole saalista kuulunut, mutta ehkäpä huomenna...