Mukavia muistoja – Klovni Sebastian kävi Vauhtipuistossa.

23.12.2023

Vipsulla on paljon kavereita ja yksi on Klovni Sebastian. Klovni Sebastian on veikeä heppu, hänen kanssaan ei aika käy koskaan pitkäksi! Vipsun ja Sebastianin ystävyys on jatkunut jo kauan. Klovnilla on monta eläinystävää, Vipsu mukaan lukien.

Palataanpa ajassa taaksepäin, kun Klovni Sebastian vieraili Vauhtipuistossa. Kuten aina, oli kaveruksilla todella mukavaa yhdessä. Klovni Sebastian on hassu tyyppi, aina riittää tekemistä ja mikä parasta: Sebastian osaa taikoa porkkanoita hatusta! Joskus tulee kyllä huiveja ja meloneitakin, mutta taikuri tietää, että porkkanat ovat Vipsun herkkua, joten niitä hatusta tulee kymmeniä!

Joskus Klovni Sebastian opettaa taikatemppuja Vipsulle. Se on maagista! Mutta pysyköön pupu lestissään, kyllä taikominen on laji, jossa tarvitaan taikavoimia, taikasauvaa ja silinterihattua! Vipsun lippalakista ei porkkanoita putkahtele, joten jätetään taikomiset Sebastianille.

Klovni Sebastian osaa puhua myös niin, ettei suu edes liikahda. Klovni Sebastian kertoi, että ääni tulee vatsasta - miten se edes on mahdollista? Vipsua tämä nauratti kovasti ja Vipsun vatsasta ei ääniä kuulu - eikä taitaisi edes ääni mahtua, kun vatsa on täynnä porkkanoita.

Klovni Sebastianin kanssa ei koskaan tule aika pitkäksi. Aina on jotain kivaa puuhaa, leikitään vaikka piilosta. Vauhtipuistossa on monta hyvää piilopaikkaa ja vaikka Vipsun kodissa ollaankin, tuntuu että Sebastian löytää aina ne parhaat paikat. Tai sitten hän taikoo itsensä näkymättömäksi?

Terveiset Klovni Sebastianille, tule pian käymään taas!