Aina pientä rapsetta!

14.12.2023

Vipsu on kova pupu puuhailemaan. Talvella, kun Vauhtipuisto on suljettuna, ei Vipsulla käy aika pitkäksi. Vaikka vieraita on välillä ikävä, on Vipsun päivät täynnä touhua. Vipsu on aika kätevä käpälistään - Vipsu tykkää tehdä erilaisia puhdetöitä ja Vipsulle on myös tärkeää, että paikat ovat kunnossa, kun kesä koittaa.

Tänään on ohjelmassa Vipsun lempipuuhaa, maalaamista. Vipsu tarttuu mielellään pensseliin ja mitä värikkäämpää maalia, sen parempi. Tänään maalausvuorossa on Vauhtipuiston piparminttupylväät. Ja se on tarkkaa touhua se! Vipsu on huolellinen pupu ja koittaa kovasti maalata siten, ettei väri vaan mene yli. Ainahan se ei onnistu, mutta Vipsun mielestä on kuitenkin tärkeintä, että kokonaisuus on iloinen ja käpälänjälki näkyy.

Muutenkin Vipsu tykkää piirrellä ja askarella. Maalaaminen onnistuu Vipsulla myös paperille. Eilen Vipsu piirsi kuvan ystävästään Mato Mainiosta. Vipsusta kuva onnistui aika hyvin ja Mato Mainiokin oli tyytyväinen taulustaan. Ja Mato Mainio oli erityisen iloinen, että Vipsu muisti ystävää piirroksella! Vipsusta olisi kiva saada piirros myös itsestään - haluaisitko sinä piirtää kuvan Vipsusta?

Halutessasi voit ilahduttaa Vipsun päivää ja laittaa kuvan someen. Tägää kuva #vipsupupu, niin Vipsu voi käydä kuvia ihailemassa.

Maalataan ja piirretään - siitä on tämä päivä tehty!