Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Vauhtipuisto soveltuu myös ryhmille. Vauhtipuisto on oiva paikka synttärijuhliin, luokkaretkeläisille, päiväkotilaisille ja kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Ja synttäripaikkana Vauhtipuisto on mitä mainioin!

Vauhtipuistossa järjestetään myös mieleenpainuvia yritysten juhlia, kuten yritysten perhepäiviä ja asiakastilaisuuksia. Yritysjuhliin onnistuu myös tarjottavaa kauttamme.

Kouluille ja päiväkodeille Naperopäivä Vauhtipuistossa kruunaa päiväkotinne tai koulunne kevätkauden!

Naperopäivä Vauhtipuistossa kruunaa päiväkotinne tai koulunne kevätkauden! Tutustu oheiseenesitteeseen ja ota yhteyttä.

Synttärit

Vietä ikimuistoiset synttärit Vauhtipuistossa. Synttäripakettiin sisältyy on Kakaravaaran synttäritalo, rannekkeet, jäähilejuoma, pingviini jäätelö ja popcornia. Kakaravaaran synttäritalo on käytettävissänne kahden tunnin ajan. Hinta 24€/hlö alle 110 cm 18€/hlö Tulosta valmiit Vauhtipuiston synttärikutsut tästä, tytöille oma ja pojille oma!

Yrityspaketit
Vauhtipuistopäivät on loistava tapa kertoa asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja omalle henkilöstölle, kuinka tärkeitä he ovat. Päivä Vauhtipuistossa tuottaa iloa kaikille ja muistetaan taatusti pitkään. Miten olisi uusi, unohtumaton tapa esitellä autoja, makeisia tai mitä tahansa perheille suunnattuja tuotteita? Vauhtipuistopäivä antaa uutta potkua lanseeraukseen, kun Vauhtipuisto kaikkine laitteineen valjastetaan käyttöön promootiota varten.

Yritys ja tapahtumamyynti Eventours.

Vauhtipuistossa on kaikilla kivaa...

Vauhtipuiston juhlat muistetaan pitkään!